1. Ziņas, stāsti un notikumi
  2. Toyota C-HR
  3. Toyota C-HR Design
Ātrā atlase

Toyota C-HR Prologue

Drosmīgais ir kļuvis vēl drosmīgāks

Viens acu uzmetiens uz Toyota C-HR Prologue konceptu, un ir acīmredzams, ka auto ir uzticīgs tā DNS. Taču tajā pašā laikā ir skaidri redzams, ka nākamās paaudzes koncepta dizains iet pats savu ceļu. Joprojām drosmīgs — Toyota C-HR Prologue koncepts ir pierādījums tam, ka daži noteikumi ir radīti, lai tos pārkāptu.

Viss un vēl vairāk

Aizraujošs, sportisks un jautrs — Toyota C-HR Prologue koncepts ir nepiekāpīgs. Lielāku riteņu un kompaktas virsbūves pārkares kombinācija rada koptēlu, kuru nevar nepamanīt. Stila ziņā tas vairāk līdzinās kupejai nekā jebkad agrāk, tomēr sniedz vairāk vietas pasažieriem.

Dedzīgs, bet spēcīgi organisks

Toyota C-HR Prologue koncepts izstaro kustību caur mainīgām virsmām. Precīzu un skaisti organisku elementu nevainojamais apvienojums izceļ galvenās dizaina iezīmes. Tajā pašā laikā spēcīgās un izteiksmīgās līnijas piešķir Toyota C-HR Prologue konceptam spēcīgu vizuālo efektu.

Vienreizēji neaizmirstams

Āmurgalvas veida priekšpusi veido savstarpēji savienotas formas un grafisks apgaismojums. No priekšpuses Toyota C-HR Prologue koncepts ir līdzīgs haizivs dedzīgajam, caururbjošajam skatam, un tas ir tikpat gatavs virzīties uz priekšu. Šī savstarpēji vienojošā tēma, kas aptver visu korpusu, piešķir automobilim unikālu estētiku kā nevienam citam. 

Vairāk nekā divtoņu virsbūve

Toyota C-HR Prologue koncepts ienes trešo krāsu akcentu — Sulphur — papildinot augsta kontrasta toņus Metal Silver un Carbon Black. Jau no paša sākuma radīts, lai izceltos ar trīskrāsu opciju, tas izstaro bezbailīgu un pārliecinātu dizainu. Nākotnei ir attieksme — vai tu esi ar mums?