1. Ziņas, stāsti un notikumi
  2. Jaunais Land Cruiser
Ātrā atlase

ATPAKAĻ PIE PIRMSĀKUMIEM

Iepazīstinām ar pilnīgi jauno Land Cruiser, kas apvieno jaunās paaudzes standartus ar tradicionālajām iezīmēm, kas Land Cruiser vārdu padarījušas par spēka un izturības simbolu vairāk nekā 70 gadu garumā. Land Cruiser leģendārā DNS ir apvienota ar jaunajām tehnoloģijām, kas turpina nodrošināt izcilu efektivitāti gan bezceļa, gan ikdienas apstākļos.

Jauno Land Cruiser būs iespējams rezervēt janvārī, un pirmie automobiļi nonāks pie pircējiem 2024. gada rudenī.

Viens no visvairāk pārdotajiem modeļiem pēdējo 70 gadu laikā – vairāk nekā 11,3 miljoni automobiļu

Jaudīgs mantojums

Land Cruiser tika radīts 1951. gada 1. augustā un sākotnēji tika nodēvēts par Toyota BJ. Nedaudz vēlāk tas pierādīja savas spējas, kļūstot par pirmo transportlīdzekli, kas veiksmīgi uzbrauca Fudzi kalnā 2390 metru augstumā.

Kopš tā laika Toyota un Land Cruiser misija ir bijusi piedāvāt automobili, kas ērti un droši nogādās tevi galamērķī – pat izaicinošākajos apstākļos.

Inovācijas un tradīcijas

Šajā automobilī apvienots mantojums un modernas tendences, kas rada klasisku koptēlu. Land Cruiser inovatīvais šķautņainais dizains izceļ tā funkcionalitātē apslēpto skaistumu.

Tā salons ir funkcionāls, kas ir tipiski SUV – tajā ir piecas vai septiņas sēdvietas. Displeja panelis ir viegli salasāms, un pogas un slēdži ir veidoti tā, lai tos būtu ērti lietot pat šķērsojot sarežģītu apvidu. Redzamība no vadītāja sēdekļa ir izvirzīta par prioritāti.

Jauna platforma, lielāka ietilpība

Jaunajā Land Cruiser saglabāta klasiskā un izturīgā virsbūves uz rāmja konstrukcija līdzīgi kā lielākajam Land Cruiser 300, izmantojot jauno GA-F platformu, kas nodrošina vēl labāku efektivitāti bezceļa apstākļos. Jaunais rāmis ir par 50 % izturīgāks, virsbūves un rāmja kombinētā izturība ir palielinājusies par 30 %.

Jauns elektroniskais stūres pastiprinātājs

Pirmo reizi Land Cruiser ir ieguvis elektronisko stūres pastiprinātāju. Tas mazina spiedienu uz stūres ratu, braucot bezceļa apstākļos, un ļauj vienmērīgāk un vieglāk manevrēt dažādos ātrumos. Jaunā Land Cruiser drošības pakete Toyota Safety Sense starp citām autovadītāja palīgsistēmām ietver arī joslu ievērošanas palīgsistēmu.

Jaunas transmisijas

Jaunais Land Cruiser tiek piedāvāts ar 2,8 litru dīzeļdzinēju, kas noregulēts tā, lai nodrošinātu lielisku efektivitātes un ekonomiskuma līdzsvaru. Dzinēja jauda sasniedz 204 DIN ZS / 150 kW / 500 Nm, pateicoties jaunajai astoņu pakāpju Direct Shift automātiskajai pārnesumkārbai, kas ļauj vilkt līdz 3500 kg smagu piekabi.

Land Cruiser First Edition

Eiropā vispirms būs pieejams īpašais modelis First Edition, ko varēs pasūtīt no janvāra.

Ierobežotā daudzumā ražotais modelis ir paredzēts Eiropas tirgum un tiks izgatavots 3000 eksemplāros, un tā īpašie dizaina elementi uzsver Land Cruiser mantojumu un patiesu apvidus raksturu. Detaļas ietver klasiskos apaļos priekšējos lukturus un divas īpašas divtoņu krāsu shēmas: Sand (brūns) un Smoky Blue (zils).

JAUNĀ LAND CRUISER GALERIJA

Atklāj jauno Land Cruiser, kurā apvienotas tradīcijas un inovācijas.

Attēli ir ilustratīvi. Lai uzzinātu precīzu konfigurāciju, lūdzu, sazinies ar Toyota pārstāvniecību.